skip to Main Content

Werken bij BioValue

Bekijk vacatures

Een indruk van de werksfeer

Wij zijn een diverse club mensen waarbij iedereen zijn eigen plek vindt. s’ Middags staat er een lunch voor je klaar met vers brood van de bakker. Het einde van de week sluiten we standaard samen af in de bedrijfskroeg of bij de pooltafel.

-

Bij BioValue heeft iedereen zijn eigen drijfveer, maar we werken aan een gezamenlijk doel. Vind je het in ieder geval leuk om de wereld een stuk groener te maken? Dan past werken bij ons goed bij jou. We zijn benieuwd naar jouw drijfveren, passies en talenten.

Wat kun je verwachten bij ons?

Waardevol werk
Goede voorwaarden op meerdere fronten
Borrels in onze eigen bedrijfskroeg
Behulpzame collega’s
Financieel specialist Rubin Jonkman belt op bank

Onze collega Rubin aan het woord

“Sinds begin 2022 ben ik werkzaam voor BioValue. Via social media zag ik de vacature van Financieel specialist. Ik kende het bedrijf al door vrienden, wanneer ze erover vertelden kwam het over als een moderne en dynamische werkplek. Al snel kwamen we in gesprek en kon ik beginnen. 

Het bevalt enorm goed. Er is bij de collega’s een mooie balans tussen jong en oud en iedereen is behulpzaam. Door de groeiende markt waar we in zitten is elke dag anders. Dat brengt leuke uitdagingen met zich mee.”

Onze collega Frank vertelt

“Ik was de 2e werknemer in dienst bij BioValue, in het jaar 2017. Het is snel gegaan de jaren erna. De biogasbranche was in principe nieuw voor mij. Ik heb de vrijheid gekregen om alles uit te zoeken en inmiddels beheer ik de installatie al jaren zelf. Door mijn technische achtergrond met verschillende specialisaties kan dat. 

Eigenlijk vind ik alle aspecten van mijn werk leuk. Bijvoorbeeld de uitdaging om aan de productiedoelstellingen te voldoen en uit te zoeken hoe je het proces kan optimaliseren. Ik ben blij dat ik bij BioValue de vrijheid en zelfstandigheid krijg om mijn ideeën uit te werken. Sinds kort woon ik zelfs dichter bij de installatie waardoor ik sneller bij een storing ben buiten werktijden.”

Plantmanager Frank geposeerd voor de vergister