skip to Main Content

Rebranding: Agradu gaat verder als BioValue

BioValue logo

Agradu heeft vanaf vandaag een nieuwe naam: BioValue.
Agradu is, als één van de grotere spelers op de Nederlandse biogasmarkt, een gevestigde naam. De komende jaren gaan we nog sneller groeien daarom vinden we het belangrijk dat onze identiteit precies aangeeft wat we doen. Agradu, wat staat voor “Agrarisch Duurzaam” dekt niet langer meer de lading. Wat we doen en wie we zijn is inmiddels veel meer dan dat. Het merk BioValue en de bijbehorende huisstijl straalt duurzaamheid en waarde in de vorm van energie uit. We maken van bio-grondstoffen een hernieuwbare brandstof: We fuel the future!

Uitstraling en website
Vanaf vandaag zijn we te herkennen aan ons nieuwe logo. Dit is de volledige naam waarbij de eerste letters en de ‘V’ in organisch groen zijn geschreven. Deze staan voor het duurzame en groene aspect van onze productie. De laatste letters, in het paars, staan voor de energie en de waarde die we realiseren. Deze uitingen en meer kun je onder andere terugvinden op onze nieuwe website.

Meerdere bedrijven onder één paraplu
BioValue BV is de moedermaatschappij van verschillende biogasinstallaties verspreid over Nederland. Daarnaast  is Agradu Biogas BV onze handelsonderneming. Deze naam is nu gewijzigd naar BioValue Supply BV.
We verwachten dat onze snelle groei door blijft zetten en dat de groengas productie in 2024 is verdubbeld. We zijn trots en enthousiast dat we dit met behulp van al onze stakeholders, financiers en partners mogen realiseren.

N.B. BioValue BV staat bij de kamer van koophandel ingeschreven onder nummer 81562799. Wij hebben geen enkele verhouding met de biodiesel fabriek Delta BioValue BV te Eemshaven die op 14 december 2010 failliet is gegaan.